Buffetten op locatie ’ t Heuveltje
Buffetten op locatie ’ t Heuveltje
vanaf 20 personen
vanaf € 17.50 p.p.
Stamppotbuffet
Beschikbaar in de winterperiode: oktober tot en met maart
Geniet van een traditioneel stamppotbuffet met:
- Stamppot boerenkool
- Stamppot zuurkool
- Hutspot met wortelen
- Gebakken en gemarineerde speklapjes
- Ambachtelijke rundergehaktballetjes
- Rookworst
- Uitgebakken spekjes
- Zilveruitjes, Amsterdamse uitjes en augurkjes
- Mosterd en piccalilly
- Huisgemaakte jus
Prijs: € 24,25 per persoon
Soep met ruim garnituur
Beschikbaar in de winterperiode: oktober tot en met maart
Warm op met een van onze goedgevulde soepen:
- Erwtensoep
- Bruinebonensoep
Geserveerd met:
- Roggebrood en katenspek
- Stokbrood en kruidenboter
Prijs: € 17,50 per persoon
Zo wordt uw winterbijeenkomst een culinaire ervaring om nooit te vergeten!
BUFFETTEN – HET HELE JAAR
Voor gezelschappen vanaf 20 personen
Buffet “Regionaal”
Een smaakvol buffet met regionale specialiteiten:
- Vers afgebakken ambachtelijk brood met kruidenboter en een wisselende dip
- Frisse groene salade met basilicumdressing en Groninger buffelmozzarella
- Zacht gegaarde sukade van Drents weiderund met eigen jus
- Zwiene-kont (heerlijke beenham met zachte mosterddip)
- Gemarineerde kiphaasjes van Drentse hoen in zoet en zuur
- Gehaktballetjes van weiderund, gevuld met oude kaas en knoflook, in echte jus
- Roomaardappeltjes gegratineerd met oude kaas
- Groenteschotel van dagverse groenten
Prijs: € 31,00 per persoon
Buffet “Te Plek”
Een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten:
Koud
- Vers afgebakken brood met kruidenboter
- Rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met Italiaanse hammen
- Zalmsalade, gegarneerd met gerookte vis en garnalen
Warm
- Gemarineerde en gebakken kippendijfilet in een saus van kerrie en kokos
- Vers bereide rundergehaktballetjes met satésaus
- Zacht gegaarde varkensprocureur in een jus van paddenstoelen
- Dagverse vis gebakken in een saus van room en limoen
- Aardappeltjes in de schil gebakken uit de oven
- Kruidenrijst
- Groenten van het seizoen
Prijs: € 33,00 per persoon
Buffet “Italiaans”
Een buffet met Italiaanse flair:
Koud
- Vers afgebakken brood met kruidenboter
- Salade Caprese (tomaat, buffelmozzarella, pijnboompitjes en verse rucola)
Warm
- Lasagne met rundergehakt en verse tomatensaus, gegratineerd met mozzarella
- Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus, gegratineerd met mozzarella (vegetarisch)
Prijs: € 26,25 per persoon
Vraag hier informatie aan