Buffetten op locatie ’ t Heuveltje
Buffetten op locatie ’ t Heuveltje
vanaf 20 personen
vanaf € 17.50 p.p.

Stamppotbuffet

Beschikbaar in de winterperiode: oktober tot en met maart
Geniet van een traditioneel stamppotbuffet met:

  • Stamppot boerenkool
  • Stamppot zuurkool
  • Hutspot met wortelen
  • Gebakken en gemarineerde speklapjes
  • Ambachtelijke rundergehaktballetjes
  • Rookworst
  • Uitgebakken spekjes
  • Zilveruitjes, Amsterdamse uitjes en augurkjes
  • Mosterd en piccalilly
  • Huisgemaakte jus

Prijs: € 24,25 per persoon


Soep met ruim garnituur

Beschikbaar in de winterperiode: oktober tot en met maart
Warm op met een van onze goedgevulde soepen:

  • Erwtensoep
  • Bruinebonensoep

Geserveerd met:

  • Roggebrood en katenspek
  • Stokbrood en kruidenboter

Prijs: € 17,50 per persoon


Zo wordt uw winterbijeenkomst een culinaire ervaring om nooit te vergeten!


BUFFETTEN – HET HELE JAAR

Voor gezelschappen vanaf 20 personen


Buffet “Regionaal”

Een smaakvol buffet met regionale specialiteiten:

  • Vers afgebakken ambachtelijk brood met kruidenboter en een wisselende dip
  • Frisse groene salade met basilicumdressing en Groninger buffelmozzarella
  • Zacht gegaarde sukade van Drents weiderund met eigen jus
  • Zwiene-kont (heerlijke beenham met zachte mosterddip)
  • Gemarineerde kiphaasjes van Drentse hoen in zoet en zuur
  • Gehaktballetjes van weiderund, gevuld met oude kaas en knoflook, in echte jus
  • Roomaardappeltjes gegratineerd met oude kaas
  • Groenteschotel van dagverse groenten

Prijs: € 31,00 per persoon


Buffet “Te Plek”

Een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten:

Koud

  • Vers afgebakken brood met kruidenboter
  • Rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met Italiaanse hammen
  • Zalmsalade, gegarneerd met gerookte vis en garnalen

Warm

  • Gemarineerde en gebakken kippendijfilet in een saus van kerrie en kokos
  • Vers bereide rundergehaktballetjes met satésaus
  • Zacht gegaarde varkensprocureur in een jus van paddenstoelen
  • Dagverse vis gebakken in een saus van room en limoen
  • Aardappeltjes in de schil gebakken uit de oven
  • Kruidenrijst
  • Groenten van het seizoen

Prijs: € 33,00 per persoon


Buffet “Italiaans”

Een buffet met Italiaanse flair:

Koud

  • Vers afgebakken brood met kruidenboter
  • Salade Caprese (tomaat, buffelmozzarella, pijnboompitjes en verse rucola)

Warm

  • Lasagne met rundergehakt en verse tomatensaus, gegratineerd met mozzarella
  • Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus, gegratineerd met mozzarella (vegetarisch)

Prijs: € 26,25 per persoon

Vraag hier informatie aan